Условия за ползване

Уважаеми клиенти,

Моля, прочетете внимателно общите условия за пазаруване чрез електронната платформа на ReklamniMateriali.com. 
ReklamniMateriali.com гарантира, че няма да предоставя личната Ви информация на трети лица и няма да я използва за друго освен целите на сайта;

І. Продукти: Онлайн магазинът ReklamniMateriali.com предлага уникални ръчно изработени персонализирани сувенири от дърво и други материали. Всички продукти, предлагани на този електронен магазин са истински и с много добро качество. Описанието и големината на продуктите са дадени в страницата на продукта. Размерите са приблизително точни (в зависимост от наличните материали). Публикуваните на сайта описания на предлаганите продукти са с информативна цел. Възможно е да бъдат допуснати технически грешки.

ІІ. Цени и промоции: Цените на продуктите посочени на сайта са крайни и не включват цената за доставка до клиента. Общата стойност на доставката включва стойността на продукта плюс разходите за доставката. Цените на продуктите могат да бъдат променяни, без да е необходимо предварително уведомяване на потребителите. Потребителят заплаща цената, която е била актуална към момента на поръчката. Потребителят заплаща продукта при доставка чрез наложен платеж, освен случаите, в които предварително е заплатил пратката по друг начин. Цената на доставката е различна и в повечето случаи зависи от тежестта на пратката и начина на доставка(до адрес на клиента или до офис на куриера).

Основно работим с Еконт Експрес. Доставки не се извършват в неделя и на официални празници. Получените плащания от ReklamniMateriali.com за стоки са неавансови и са съобразени с член 93, ал. 1 от Закона за задълженията и договорите. Ние предлагаме различни промоции. При намаления е поставен до продукта етикет с процентова стойност на промоцията - сумата се изчислява автоматично.

ІІІ. Поръчки: Ако желаете да добавите отворения продукт към Вашата количка - първо изберете брой, големина (и каквито други параметри има за дадения продукт), както и прикачете снимка или текст, ако се изисква от Вас, след като изпълните тези стъпки - продължавате с поръчката като се регистрирате и изберете къде да Ви бъде доставена пратката. Моля, попълнете данните си коректно. Трите имена, телефони за връзка, e-mail. Служебно лице от ReklamniMateriali.com ще се свърже с Вас за уточняване на подробности по доставката, ако е нужно.

ІV. Срокове и условия: Стоките, поръчани в сайта ReklamniMateriali.com се изработват и доставят в срок от 2 до 5 работни дни от потвърждаването на поръчката в зависимост от избрания от клиента срок за изработка и доставка. Поръчките се разглеждат и потвърждават от наш служител до 24 часа от постъпването им, ако са необходими уточнения по предоставената от клиента информация се осъществява връзка по телефон или мейл. Когато продукта не е наличен, ние сме длъжни да Ви уведомим в горепосочения срок. ReklamniMateriali.com не носи отговорност за забава на поръчките по вина на куриерската фирма, неточен адрес или други форсмажорни обстоятелства.

Дизайна на изработките (манипулация на предоставеното изображение/я) се прави с оглед максимално визуално присъствие на хора спрямо размера на изработката по преценка на дизайнера, освен случаите, в които клиента изрично не е посочил друго. Ако желаете различни от стандартно предлаганите услуги, комбинации на услуги или добавка на услуги към вече съществуващи такива е необходимо да се свържете с представител на ReklamniMateriali.com на посочените в сайта телефони и мейл адреси, като трябва да посочите номера на поръчката за която се отнася. ReklamniMateriali.com не носи отговорност ако сте пропуснали да посочите желани специфични детайли по поръчката и няма да уважи рекламации в тази връзка.

V. Авторски права за снимките на изработките: Всеки продукт, който поръчвате, е с лого на ReklamniMateriali.com. Съгласявате се  с това, че доброволно сте ни предоставили дигитално изображение за изработка по технологията на ReklamniMateriali.com. Авторското право върху снимките на краен продукт остава в ReklamniMateriali.com, авторското право върху оригиналното изображение остава в клиента направил поръчката. ReklamniMateriali.com няма право да използва оригиналното изображение за други цели освен за изработка на съответната поръчка. Със съгласието си с Общите условия Вие давате позволението си - да използваме снимков материал на крайната изработка за портфолиото на продукта, също така и за нашите рекламни кампании. Изключение правят случаите в които клиента изрично е пожелал да не се използват изображенията на краен продукт за рекламните цели и портфолиото на сайта. Допуска се изключение и за клиенти които в последствие са решили, че не желаят изображенията им да бъдат показвани повече в портфолиото или рекламните кампании.

VІ. Замяна на закупена стока и отказ от поръчка: Клиента има право да откаже приемането на пратката, ако сумата, която следва да заплати на куриера, не съответства на дължимата. В този случай, молим клиента да се свърже незабавно с ReklamniMateriali.com за отстраняване на несъответствието. Ако при самото получаване на стока тя е с нарушена (разпокъсана) опаковка поради неправилно транспортиране или има липси, рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай незабавно се свържете с нас или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със запис в товарителницата от получателя. Изготвя се констативен протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и нейната опаковка. В случай че клиента вземе пратката на своя отговорност и не предяви своите претенции пред куриера, рекламацията е недействителна. Ако не желаете да заплатите стоката по други причини, независещи от куриера, Вие заплащате транспортните разходи в двете посоки. Ако въпреки всичко, сте взели от куриера Вашата пратка без да я прегледате и установите дефект или несъответствие, моля свържете се незабавно с представител на ReklamniMateriali.com за отстраняването му. Ценим нашите клиенти и съдействаме максимално при възникнали проблеми.

VІI. Права и задължения на ReklamniMateriali.com: Ние сме длъжни да спазваме стриктно Закона за защита на личните данни, да защитаваме предоставената ни от клиента информация, да доставим поръчаните продукти в договорения срок на посочения адрес. Ние имаме право да не доставим поръчаните продукти при посочени неверни адрес и/или телефон. Ние не носим отговорност за каквото и да е забавяне или невъзможност да изпълним задълженията си, при възникването на обстоятелства, независещи от ReklamniMateriali.com, възможни разлики в цветовете на закупените стоки, дължащи се на различните видове екрани на компютрите и техните настройки.

VIII. Права и задължения на клиентите: Клиентът е длъжен да посочи валиден телефон, e-mail и адрес за доставка, да заплати цената на поръчаните от него стоки, както и определената сума за доставка, да получи поръчаните стоки, като осигури възможност за приемането им, да не прави фиктивни поръчки, да не дава измислени отзиви за даден продукт или друга невярна информация. Клиентът има право да получи поръчаните от него продукти, да се откаже от тях в срок от четиринадесет работни дни от датата на доставка, спазвайки изискванията на Закона за защита на потребителите.